×
Rusia, 31 gusht 2011
Që nga mbrëmja e ditës së mërkurë e deri nat
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i propozoi biznesmenëve të suksesshëm tu japin nx
Banka Qendrore e Rusisë më 1 shtator do të verë në qarkullim 3 monedha
Kompania ruse “Rosneft” fitoi qasje në vendburimet e koncernit ExxonMobil në SHBA, në veçanti në Gjirin e Meksikës dhe në Teksas. Nga ana e vet gjigandi amerikan i naftës do të marrë pjesë në eksplorimin dhe zhvillimin e shelfit Arktik rus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28