×
Rusia, 11 gusht 2011
Qendra mbarëruse e Studimit të Opinionit Publik (rus. ВЦИОМ) bëri publike rezultatet e anketimit
Të enjten indeksi MISEX ra me 4,74%, kurse indeksi RTS me 4,33%. Ekspertët shpresojn

Luftën kundër Osetisë së Jugut në gusht të vitit 2008 e filloi Gjeorgjia, deklaroi Tengiz Sigua, i cili pat kryesuar qeverinë e Gjeorgjisë në periudhën e viteve 1992-1993.

Vëllimi i rezervave ndërkombëtare të Federatës Ruse u rrit në vitin 2011 me 58,3 miliardë dhe arriti në fillim të gushtit shumën 537,7 miliardë $ - treguesin maksimal që nga tetori i vitit 2008.
Potenciali luftarak i Forcave Ajrore ruse do të forcohet në mënytë të ndjeshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28