×
Rusia, 9 gusht 2011
Rusia i bën thirrje OKB-së, NATO-s dhe BE për parandalimin e përpjekjeve
Kopjet e materialeve të hetimeve ruse të ngjarjeve të gushtit të vitit 2008, kur trupat
Në qarkun Magadan (rajoni i skajshëm verilindor i Rusisë) sot u rrëzua aeroplani transportues An-12. Sipas të dhënave paraprake, të gjithë 11 personat që ndodheshin në bordin e tij gjetën vdekjen.
Raketa strategjike e bazimit detar “Liner”, testet e fluturimit të së cilës p
Për 2 vjet e gjysëm në Lindjen e Largët të Rusisë janë regjistruar më shumë se 70 krime me orientim terrorist dhe ekstremist.
Pikësynim i rëndësishëm i përbashkët i Rusisë dhe BE është vendosja e regjimit pa viza midis tyre.
Në qytetin Vladivostok në Lindjen e Largët të Rusisë u shpall paralajmë
Ministria e Mbrojtjes mori vendimin që deri në vitin 2015 të heqë nga dezhurni luftarak
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28