×
Rusia, 26 korrik 2011
SHBA dhe Rusia do të takohen në fillim të gushtit në stërvitjet e përbashkëta ushtarake të sigurisë bërthamore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
14
16
17
23
24
30
31