×
Rusia, 13 korrik 2011
Sipërmarrësit rusë të IT (Information Technology) Juri Milner dhe Alisher Usmanov do t
Në rajonet qendrore të Rusisë po rikthehet vapa anomale. Ekspertët premtojnë se do
MPJ e Turqisë ftoi Rusinë dhe Kinën për pjesëmarrje në mbledhjen e Grupit të Kontaktit për Libinë, që do të mbahet më 14-15 korrik në Stamboll.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
14
16
17
23
24
30
31