×
Rusia, 12 korrik 2011
Gjermanët pedantë llogaritën se për shkak të regjimit të vizave që vepron me Rusinë Gjermania humbet çdo vit më tepër se 160 milionë euro.
“Rrota fleksibël”, që lejon dyfishimin e shpejtësisë së trenave, avioni
Më shumë se 50 hetues dhe kriminalistë po përpiqen të sqarojnë rrethanat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
14
16
17
23
24
30
31