×
Rusia, Qershor 2011
Më 28 qershor nga akuatori i Detit të Bardhë u realizua lëshimi i par
Kompania ruse “Inter RAO JEES” (“Интер РАО ЕЭС) sonte në mesnatë do të ndërpresë furnizimin e energjisë elektrike në Bjellorusi. Vendimi u morr në lidhje me faktin se Minsku nuk i shleu borxhin prej 1.5 miliardë rublash (rreth 50 milionë $) palës ruse.
Moska nuk është aspak e interesuar në atë që ngjarjet në Siri të zhvillohen sipas skenarit libian.
Në mbledhjen e Komisionit për modernizimin e ekonomisë ruse, që zhvilloi sot Dimitri Medvediev, u diskutuan “teknologjitë e gjelbra” dhe çështjet ekologjike.
Në Ekspozitën Ndërkombëtare “Memorial-2011”, e cila u hap me rastin
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
11
12
13
18
19
25
26
30