×
Rusia, 23 mars 2011
Lojrat Olimpike Dimërore të vitit 2014 po “vijnë duke marrë formë&rdquo
Në Moskë u zhvillua ura telekomunikative midis ekspertëve të Rusisë dhe Brukselit, t
Për krijimin e koalicionit ndërkombëtar për luftën kundër rrezikut kërcënues të drogës që vjen nga Afganistani bëri thirrje Kryetari i Komitetit anti-drogë të Rusisë Viktor Ivanov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27