×
Rusia, 22 mars 2011
Rusia dhe një sërë vendesh të tjera abstenuan gjatë votimit në Këshillin e Sigurimit të OKB-së që u zhvillua në lidhje me realizimin e operacionit ushtarak në Libi.
Festivali i X-të Moskovit i Pashkëve, i cili do të hapet më 24 prill, do të ketë një kumbim të veçantë. Për këtë deklaruan organizatorët e këtij forumi muzikor në promovimin e tij në kryeqytetin rus.
Misioni i shpëtuesve rusë në Japoni po përfundon, shkruan gazeta «Комсомольская правда» (“Komsomolskaja pravda”) . Të martën njësia e parë e tyre mori urdhër për tu kthyer në vend.
Rusia dhe SHBA do të zhvillojnë më 22 mars shkëmbimin e parë të informacionit mbi rezervat e armatimeve të veta në kuadër të Traktatit № 3 mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO). Kjo parashikohet nga protokolli i posaçëm që i bashkangjitet Traktatit.
Rusia është e gatshme të dalë në rolin e ndërmjetëses në rregullimin e situatës së krijuar rreth Libisë, deklaroi të hënën, më 21 mars, përpara gazetarëve Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27