×
Rusia, 21 mars 2011
Në sektorin rus të Arktikut filloi faza pranverore e operacionit për mbrojtjen e ariut të bardhë (polar) dhe monitorimin e migrimit të tij.
Mëngjesi i 12 prillit të vitit 1961 ishte i freskët e me diell. Raketëmbajtësja 39-metërshe ishte gati për start.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27