×
Rusia, 18 mars 2011
Të mërkurën Moska dhe Ankaraja shkëmbyen notat mbi hyrjen në fuqi të marrëveshjes së nënshkruar në maj të vitit të kaluar për udhëtimet e ndërsjellta të qytetarëve të dy vendeve.
Ku u fsheh atomi për qëllime jopaqësore, bën hetim gazeta “Trud” . Ky atom, sigurisht, përdoret për qëllime absolutisht paqësore, por tërmetet kërcënojnë si minimum edhe 9 vende me energji atomike.
Rezidenca e Perandorit të fundit rus Nikollai II në periferitë e Shën Peterburgut - Carskoje Sello (Fshati i Carit) - po shndërrohet në muze. Autoritetet e Peterburgut miratuan konceptin e restaurimit kompleks të Pallatit Aleksandrovskij, ku dhe ndodhej ky vendbanim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27