×
Rusia, 4 mars 2011
Krijimi i Qendrës financiare ndërkombëtare në Moskë vazhdon të mbetet prioritet i padiskutueshëm për Rusinë, deklaroi Presidenti i vendit Dimitri Medvediev në mbledhjen kushtuar problemit të krijimit të kësaj Qendre.
Në bazën e Qendrës inovative “Skolkovo” mund të krijohet një Qendër unike për ruajtjen e bimëve dhe mikroorganizmave unikale. Me një iniciativë të tillë doli Dhoma Shoqërore e Federatës Ruse.
Ekonomisti i njohur  Eugjeni Jasin shkruan në faqet e botimit “Rossiskaja gazeta” . Ai mendon, se
Rusia kujton viktimat e sulmit terrorist në aeroportin “Domodedovo”. 40 ditë më parë terroristi kamikaze shpërtheu bombën në mes të turmës së njerëzve që sapo kishin mbërritur në aeroport dhe mori jetën e 37 vetave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27