×
Rusia, 3 mars 2011
Me oratorinë monumentale “St. John passion” do të hapet Festivali ndërkombëtar i Moskës “Muzika e Johann Sebastian Bach-ut” (4-25 mars), i cili zhvillohet me pjesëmarrjen e ekzekutuesve nga Rusia, Gjermania, Franca, SHBA, Zvicra, Britania e Madhe, Holanda dhe Brazili.
Vladimir Putin premtoi ti japë ndihmë fshatarëve rusë. Kryeministri vizitoi qarku e Tambovit, ku mori pjesë edhe në punimet e Kongresit të fermerëve, njofton shtypi. Duke marrë fjalën përpara fshatarëve Putin parashtroi vendimet konkrete në mbështetje të tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27