×
Rusia, 1 mars 2011
Në Rusi më 1 mars hyri në fuqi ligji federal “Mbi policinë”. N
Shkencëtarët rusë shpikën metodën e të mbrojturit prej ndikimit të stuhive magnetike për ata njerëz që vuajnë nga sëmundjet kardiovaskulare.
“Europa me sytë e rusëve. Rusia me sytë e europianëve” - në kuadro të tillë kihet ndërmend të zhvillohet festivali muzikor që do të hapet më 1 mars në Moskë dhe do të vazhdojë gjatë gjithë vitit 2011.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
12
13
20
26
27