×
Rusia, 20 janar 2011
Ndihmësi i presidentit të Rusisë dhe njëri nga autorët e strategjisë ekonomike Arkadi Dvorkoviç doli me disa propozime të bujshme, njoftojnë gazetat.
Më 20 janar u zhvilluan negociatat e kryeministrave rus dhe bjellorus, përkatësisht Vladimir Putin
Ruajtja e paqes civile, mirëkuptimit ndëretnik dhe ndërkonfesional është kusht i domosdoshëm për ruajtjen dhe modernizimin e shtetit.
Presidenti i Afganistanit Hamid Karzai sot fillon vizitën e vet zyrtare dyditore në Rusi. Midis temave kryesore që pritet të diskutohen gjatë saj janë: perspektivat e stabilizimit të gjendjes në Afganistan , bashkëpunimi ekonomik dhe furnizimi i teknikës ushtarake ruse për ushtrinë afgane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30