×
Rusia, 17 janar 2011
“Rosneft” dhe “British Petroleum” do të përpunojnë vendburimet e naftës dhe gazit në shelfin arktik rus. Duke komentuar këtë njoftim, shtypi vë në dukje, se kompanitë këmbyen asete.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30