×
Rusia, 13 janar 2011
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u dha organeve të ruajtjes së rendit tre muaj afat p
Rendi i ri botëror policentrik që po krijohet në planet do të jetë më demokratik, më i qëndrueshëm dhe i tillë që ti përgjigjet realiteteve bashkëkohore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30