×
Rusia, 11 janar 2011
Pengjet e festave dhe a pati ndonjë dobi nga kotësia, rropatja e festave të fundvitit?
Parlamentarët rusë po fillojnë sezonin e ri politik me shqyrtimin e disa projekt ligjeve tejet të rëndësishme. Prioritar midis tyre është, sigurisht, Traktati mbi reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30