×
Rusia, 5 janar 2011
Në vitin 2011 kremtohet 300-vjetori i ditëlindjes së themeluesit të shkencës ruse Mihaill Lomonosov. Natyra e tij gjeniale u manifestua në shumë fusha të shkencës dhe artit.
Qytetarët e Rusisë treguan se tek cilat institute shoqërorë dhe shtetërorë ata besojnë më shumë. Sipas të dhënave të Qendrës së studimeve strategjike, rreth 1/3 e qytetarëve rusë besojnë tek qeveria.
Në viti 2011 në Rusi do të zhvillohen zgjedhjet parlamentare të radhës. Dhe faktikisht menjëherë pas tyre do të fillojë fushata elektorale presidenciale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30