×
Rusia, 3 janar 2011
Ankthin më të madh për vitin 2010 rusët konsiderojnë valën e zhegut, thatësirës dhe zjarreve pyjore që përfshinë vendin vitin e kaluar.
 Në territorin e Rusisë ekzistojnë dy breza ku janë fiksuar temperatura të ulta rekord: - 65 dhe - 67 gradë. Këto vende - Ojmiakon dhe Verhojansk - ndodhen në Jakuti, në Siberinë Lindore, në skaj të ngricës së përjetshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30