×
Rusia, 28 korrik 2010
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev miratoi krijimin e Fondit të Rrugëve dhe rritjen e taksave të akcizës për karburantin (benzinën) me uljen e njëkohëshme të tatimeve të transportit.
  Ekologët dhe shkencëtarët rusë u nisën me një
  Dita e Pagëzimit të Rusisë që nga ky vit mori statusin e festës shtetërore ruse. Data e re përkujtimore do të kremtohet më 28 korrik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31