×
Rusia, 26 korrik 2010
  Rreth 35 mijë vullnetarë do të marrin pjesë në përgatitjen dhe
  Temperaturat rekord të larta që po mbajnë aktualisht në Rusi nuk janë aspak shkas për rritjen e çmimeve, mendojnë në qeveri. Autoritetet pohojnë, se po vërehet rritja spekulative e çmimeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31