×
Rusia, 23 korrik 2010
  Bardi legjendar dhe aktori i njohur rus Vladimir Visockij u nda nga jeta 30 vjet më parë (më 25 korrik).
  Hetimi i rrethanave të sulmit terrorist të ndërmarrë në hidrocentralin Baksanskaja po vazhdon. Botimi «Российская газета» ("Rosijskaja gazeta") shkruan, se Presidenti Dimitri Medvediev dha urdhër të krijohet sistemi i ri i ushtrimit të kontrollit ndaj objekteve teknike në Kaukaz.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31