×
Rusia, 22 korrik 2010
  23 spektakle premiera sipas motiveve të veprave të Çehovit dhe mbi Çehovin - në këtë mënyrë e kremtoi Moska teatrale 150 vjetorin e ditëlindjes së shkrimtarit dhe dramaturgut të madh rus Anton Çehov.
  Shtypi rus njofton mbi diversionet në Kaukazin e Veriut, ndërsa  më konkretisht,  
  Vapa e paparë që po mban aktualisht në Rusi dhe në Evropën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31