×
Rusia, 31 maj 2010
  Rusia dhe Bashkimi Europian (BE) planifikojnë të diskutojnë një spektër të gjerë temash në samitin e sapo hapur në qytetin jugor rus Rostov mbi Don.
  Gjatë rrugës së vet të modernizimit të ekonomisë Rusia nuk ka aspak ndër mend të ignorojë tekonologjitë dhe përpunimet perëndimore.
  Qeveria bjelloruse deklaroi, se Minsku do të marrë pjesë në Bashkimin Doganor vetëm me kushtet të përmbushjes së interesave të veta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30