×
Rusia, 28 maj 2010
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediv shprehet i bindur me suksesin e kursit të modernizimit të shoqërisë dhe ekonomisë ruse, sepse Rusia nuk ka mundësi tjetër për ecjen përpara.
  Regjizori i njohur kinematografik rus Karen Shahanzarov në qershor do të kryesojë jurinë e Festivalit kinematografik rus "Kinotavër" (6-13 qershor). Në bisedën e zhvilluar me korrespondentin tonë ai përsiatet për të ashtuqujturin festivali kinematografik.
  Së shpejti në Rusi mund të shfaqet përsëri ekspertiza shtetërore ekologjikisht e detyrueshme, kurse gjobat për dëmin e bërë ekologjisë do të shokjnë për financimin e detyrave prioritare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30