×
Rusia, 27 maj 2010
  Organizata Ndërkombëtare e mbrojtjes së të drejtave të njeriut Amnesty International
  Nga një shesh i madh ndërtimi studentor, Soçi këtë verë do të shndërrohet në një qytetet turistik rus ku në vitin 2014 atje do të zhvillohen Lojrat e XXII Olimpike Dimërore.
  Deri në fillim të veprimeve të hapësirës së përbashkët doganore të Rusisë, Bjellorusisë dhe Kazakistanit mbetet plot një muaj e pak ditë, por si do të funksionojë ai, kjo gjë nuk dihet ende.
  Në spitalet e Stavropolit ndodhen më shumë se 30 të dëmtuar nga shpërthimi që ndodhi në qendër të qytetit. Gjendja shëndetësore e 16 personave vlerësohet si e rëndë, njofton agjencia informative Interfaks.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30