×
Rusia, 25 maj 2010
  "Arsimi kombëtar: edukim i vlerave individuale dhe shoqërisë përgjegjëse"- e tillë është tema e Forumit Popullor Mbarëbotëror Rus. Ky është Forumi 14-të  Ndërkombëtar shoqëroro-fetar që startoi në kryeqytetin rus.
  Bashkia dhe qeveria e Moskës shpallën për konkursin e hapur të ofrimit të shërbimeve të siguracionit shëndetësor të jetës dhe shëndetit...të nëpunësve të vet.
Situata në tregun rus të punës gradualisht po vjen duke u stabilizuar. Numri mesatar i
Në Katedralen kryesore të Rusisë-Tempulli i Krishtit Shpëtimtarit, sot më 25 maj fillon punën forumi i 14-të i Katedrales popullore botërore ruse. Ky forumi ndërkombëtar me përmasa të gjera këtë vit i kushtohet problemeve të arsimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30