×
Rusia, 24 maj 2010
  Gjatë këtyre tre viteve të ardhshme rënia ekonomike e vitit 2009 do të kapërcehet.
  Në mbledhjen e zhvilluar në Shën Peterburg kryetarët e qeverive të Rusisë, Kazakistanit dhe Bjellorusisë nuk mundën të bashkërendisin përfundimisht dokumentin për Bashkimin Doganor.
  Takimi i Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev me mbrojtësit e të drejtave të njeriut dhe anëtarët e Këshillit presidencial për zhvillimin e institucioneve civile të shoqërisë shkaktoi një rezonancë serioze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30