×
Rusia, 21 maj 2010
  Presidenti dhe Kryeministri i Rusisë mund të kalojnë nga makinat e markave të huaja tek përdorimi i automobilave të prodhimit vendas.
  Në Shën Peterburg sërish po ndizen "Yjet e netëve të bardha".
  U aprovua rregulli i ri i për pranimin në Shkollat Ushtarake me emër të Suvorovit. Më parë kandidatët drejtoheshin në pikat ushtarake sipas vendbanimit. Aktualisht pengesat burokratike në rrugën e çunave dhe gocave janë reduktuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30