×
Rusia, 20 maj 2010
  U bënë publike rezultatet paraprake të hetimit të katastrofës nën Smolensk të aeroplanit të Presidentit të Polonisë Lech Kaczynski.
  "Unë jam i gatshëm ti jap Peterburgut gjithçka që kam" - ky është mesazh dashurie drejtuar këtij qyteti nga skenaristi i famshëm italian, shkrimtari, poeti, piktori dhe skulptori Tonino Guerra.
  Negociatat për marrëveshjen e re bazë mbi partneritetin dhe bashkëpunimin midis Rusisë dhe BE po zhvillohen me ritme të mira, progresi në to është evident.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30