×
Rusia, 18 maj 2010
  Botimet tipografike nxjerrin konkluzionet e vizitës zyrtare të Presidentit Dimitri Medvediev në Kiev. Dhe të gjitha janë të një mendimi, se kjo vizitë përvijoi një vektor të ri në marrëdhëniet reciproke të dy shteteve.
  Moduli kërkimoro-shkencor rus "Rassvet" ("Agimi") i dërguar me shatllin "Atlantis" u bashkua me sukses me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar.
  Në kohën kur jeta kryesore kinematogafike aktualisht është përqendruar në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30