×
Rusia, 14 maj 2010
    Godinën e Stacionit të trenit Kazanskij stilisti i famshëm francez Jean Paul Gaultier e zgjodhi për sfilatën e parë në Moskë të koleksionit të vet "nga Stilisti".
  "Bashkimi Ndërkombëtar i Transmetuesve Rusishtfolës", i cili u krijua me iniciativën e radiokompanisë "Zëri i Rusisë", meritoi çmimin special kombëtar "Radiomania".
  Rusia hyri zyrtarisht në luftën për ti siguruar vetes të drejtën e zhvillimit në vend të Kampionatit Botëror të Futbollit ose në vitin 2018, ose në vitin 2022.
Deklarata e përbashkët e liderëve të Rusisë dhe Brazilit, kushtuar 65
  Rusia vendosi të luftojë për të drejtën që të bëhet zonjë shtëpie e Kampionati Botëror të Futbollit të vitit 2018 ose atij të vitit 2022.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
8
10
15
16
22
23
29
30