×
Rusia, 31 mars 2010
  Në mbrëmjen e 31 marsit shikuesit e 150 kinemave të Europës gjat
  Më 31 mars në kuadrin e "Strategjisë-31" në një s
Aktet terroriste në Moskë dhe në Kizljar janë hallka të një zinxhiri dhe shfaqje të atij aktiviteti terrorist me të cilin ne luftojmë dhe do të vazhdojmë të luftojmë edhe më tej.
  Ceremonitë e para funerale të varrimit të viktimave të akteve terroriste, që u
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28