×
Rusia, 29 mars 2010
  Rezultat kryesor i samitit pranveror të Bashkimit Europian u bë miratimi i mekanizmit të dh
Sot në mëngjes në metronë e Moskës ndodhën dy shp
  Sot ne do të nisemi për një udhëtim mu në zemër të taigës së Ussurisë, në Lindjen e Largët të Rusisë. Pikërisht këtu piqen frytet e shenjta të xhensenit shekullor.
  Linja që po ndiqet nga shteti "për shtypjen e terrorit në vendin tonë dhe lufta kundër terrorizmit do të vazhdojnë" pa kurrfarë lëkundjesh e deri në fund.
  Tragjedinë që ndodhi në metronë e Moskës e komenton tani pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28