×
Rusia, 26 mars 2010
  Traktati midis Rusisë dhe SHBA-s mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) planifikohet të nënshkruhet në Pragë më 8 prill.
7 ditë do të kremtojë Moska muzikore ditëlindjen e muzikantit të madh rus
 Në kryeqytetin e Olimpiadës së ardhshme të Bardhë mbërritë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28