×
Rusia, 25 mars 2010
  Të gjitha dokumentet për nënshkrimin e Traktatit mbi Armatimet Strategjike Ofensive janë bashkërenditur, njofton botimi "Gazeta" . Tani presidentëve u ka mbetur vetëm të përcaktohen se kur dhe ku do ta nënshkruajnë këtë marrëveshje.
  Gazi natyror në Rusi mjafton edhe për disa dekada si për konsumin e brendshëm, ashtu edhe për eksportin. Një mendim të tillë e shprehu Presidenti i Shoqërisë ruse të gazit Valeri Jazjev.
Udhëheqja e sportit rus, duke përfshirë edhe krerët e federatave të
Urali është një rajon krejtësisht unikal. Ai shërben si kufi ndarës midis Europës dhe Azisë, midis pjesëve perëndimore dhe lindore të Rusisë. Dhe ky kufi, duhet thënë, është mjaft impresionues.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28