×
Rusia, 24 mars 2010
  Në Moskë startuan negociatat ruso-ukranase të gazit dhe siç vë në dukje botimi "Vremja novostei" , me lajme aspak të këndshme.
  "Të mos provohet, të mos konfirmohet, të mos nënvizohet asgjë - thjesht të përfshihet, të fiksohet një copëz realiteti. Gjërat dhe njerëzit flasin vetë për veten.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28