×
Rusia, 19 mars 2010
  Në Moskë nuk përjashtojnë faktin se ndaj Iranit mund të nevojitet vendosja e sanksione, por ato duhet të jenë "të urta".
  Banka botërore njoftoi mbi atë, se gratë në Rusi gëzojnë një mbrojtje shumë më të madhe social-ekonomike dhe siguri pune, se sa në mjaft vende të Europës dhe SHBA-s.
  Parada pranverore e botës së modës, pasi të kalojë në
  Kryeministri rus Vladimir Putin deklaroi se në Rusi do të ndërtohen aq energoblloqe bërthamore, sa u ndërtuan gjatë gjithë kohërave të drejtimit të pushtetit sovjetik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28