×
Rusia, 3 mars 2010
  Parada mbarëruse për nder të Ditës së Fitores do t
  Shtypi rus përmbledh përfundimet e vizitës së Presidentit Dimitri Medvediev n
  Këtë vit për zhvillimin e shkencës, arsimin e lartë, projektet inovative dhe programet profilore federale do të përcaktohet 10% e buxhetit rus ose 1 trilionë rubla, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin.
    Shumica e qytetarëve rusë mendojnë, se tandemi politik i Presidentit Dimitri Medvediev dhe Kryeministrit Vladimir Putin është i fortë dhe se ka karakter afatgjatë. Të tilla janë rezultatet e sondazhit të zhvilluar nga Qendra mbarëruse e studimit të mendimit publik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28