×
Rusia, Mars 2010
  Në mbrëmjen e 31 marsit shikuesit e 150 kinemave të Europës gjat
  Më 31 mars në kuadrin e "Strategjisë-31" në një s
Aktet terroriste në Moskë dhe në Kizljar janë hallka të një zinxhiri dhe shfaqje të atij aktiviteti terrorist me të cilin ne luftojmë dhe do të vazhdojmë të luftojmë edhe më tej.
  Ceremonitë e para funerale të varrimit të viktimave të akteve terroriste, që u
  Sipas të dhënave të mjeteve të shtypura të informimit masiv, shërbimet speciale patën marrë informacione mbi përgatitjen e shpërthimeve në Moskë, por nuk i parandaluan dot ato.
  Në Moskë 30 marsi është shpallur Ditë Zie për t
  Rezultat kryesor i samitit pranveror të Bashkimit Europian u bë miratimi i mekanizmit të dh
Sot në mëngjes në metronë e Moskës ndodhën dy shp
  Sot ne do të nisemi për një udhëtim mu në zemër të taigës së Ussurisë, në Lindjen e Largët të Rusisë. Pikërisht këtu piqen frytet e shenjta të xhensenit shekullor.
  Linja që po ndiqet nga shteti "për shtypjen e terrorit në vendin tonë dhe lufta kundër terrorizmit do të vazhdojnë" pa kurrfarë lëkundjesh e deri në fund.
  Tragjedinë që ndodhi në metronë e Moskës e komenton tani pë
  Traktati midis Rusisë dhe SHBA-s mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) planifikohet të nënshkruhet në Pragë më 8 prill.
7 ditë do të kremtojë Moska muzikore ditëlindjen e muzikantit të madh rus
 Në kryeqytetin e Olimpiadës së ardhshme të Bardhë mbërritë
  Të gjitha dokumentet për nënshkrimin e Traktatit mbi Armatimet Strategjike Ofensive janë bashkërenditur, njofton botimi "Gazeta" . Tani presidentëve u ka mbetur vetëm të përcaktohen se kur dhe ku do ta nënshkruajnë këtë marrëveshje.
  Gazi natyror në Rusi mjafton edhe për disa dekada si për konsumin e brendshëm, ashtu edhe për eksportin. Një mendim të tillë e shprehu Presidenti i Shoqërisë ruse të gazit Valeri Jazjev.
Udhëheqja e sportit rus, duke përfshirë edhe krerët e federatave të
Urali është një rajon krejtësisht unikal. Ai shërben si kufi ndarës midis Europës dhe Azisë, midis pjesëve perëndimore dhe lindore të Rusisë. Dhe ky kufi, duhet thënë, është mjaft impresionues.
  Në Moskë startuan negociatat ruso-ukranase të gazit dhe siç vë në dukje botimi "Vremja novostei" , me lajme aspak të këndshme.
  "Të mos provohet, të mos konfirmohet, të mos nënvizohet asgjë - thjesht të përfshihet, të fiksohet një copëz realiteti. Gjërat dhe njerëzit flasin vetë për veten.
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28