×
Rusia, Gusht 2009
Gajdexhinjtë nga Skocia dhe murgjit e Shaolinit së bashku me kolektivat më të mira muzikore të veglave frymore nga 9 vende të botës do të parakalojnë si një orkestër e përbashkët nëpër Sheshin e Kuq të kryeqytetit rus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2009
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31