×
Politikë 15 janar 2014

Komisioneri Evropian për Tregtinë e Brendshme dhe ish-Ministri i Jashtëm i Francës Mishel Barnier deklaroi se është i gatshëm për të pretenduar për postin e kreut të ardhshëm të Komisionit Evropian.

Rusia do të marrë pjesë në projektin për modernizimin dhe rritjen e kapacitetit të centralit bërthamor hungarez "Paks", i cili është vlerësuar në gati 10 miliardë euro. Hungaria, nga ana e saj, do të përmbushë të gjitha detyrimet e veta për pjesëmarrjen në ndërtimin e tubacionit të gazit "South Stream" ("Rryma Jugore").

Zëvendëskryeministri i Federatës Ruse Dimitri Rogozin ka udhëzuar shërbimet e shtypit, që janë nën vartësinë e tij, të korporatave të kompleksit ushtarak-industrial dhe degëve të industrisë kozmike ​​për të krijuar "fabrikën e lajmeve optimiste, që do t’i frymëzojnë njerëzit tanë për arritje të reja".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
3
4
5
6
7
8
11
12
16
19
26