×
Politikë 20 qershor 2013
I emëruari kohët e fundit në postin e Kryeministrit të Autonomisë Palestineze, Rami Hamdallah, dorëzoi kërkesën për dorëheqjen e tij. Arsyet e dorëheqjes së tij ende nuk janë bërë të ditura.
Ombudsmeni i Ministrisë së Jashtme të Rusisë për të drejtat e njeriut
Ministri i Informacionit i Sirisë, Omran al-Zoubi, deklaroi se ai mund ta vlerësojë deklaratë
Në raportin e ripërtërirë të Departamentit Amerikan të Shtetit, kushtuar trafikimit
Ngarkesa me avionët stërvitorë luftarakë rusë “Yak-130” (russ. "Як-130")
Sekretari Amerikan i Shtetit, John Kerry, dhe Kryetari i Komitetit të Përbashkët të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30