×
Politikë 30 prill 2013
Gjykata Evropiane për të Drejtat e Njeriut (ECHR) e njohu arrestimin e ish-Kryeministres së Ukrainës, Julia Timoshenko, si të motivuar politikisht dhe e barazoi atë me shkeljen e të drejtave të njeriut.
Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergei Lavrov më 2 maj pritet të mbërrijë me një vizitë punë në Hungari.
Mbretëresha e Holandës, Beatrix, nënshkroi një dokument mbi abdikimin e saj nga froni në Pallatin Mbretëror në Amsterdam.
Holanda, mbretëresha, abdikim
Presidenti amerikan Barack Obama në një bisedë telefonike me homologun e tij rus, Vladimir Putin, shprehu shqetësim serioz në lidhje me përdorimin e mundshëm të armëve kimike në Siri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28