×
Politikë 11 mars 2013
Mediat iraniane, duke cituar burime të huaja, njoftojnë se kompania franceze e naftës dhe gazit Total dhe kompania italiane ENI shprehin dëshirën për t'u kthyer në Iran.
Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, deklaroi se fillimi i dialogut politik në Siri pengohet nga "sponsorët" e opozitës së papajtueshme në këtë vend.
Instituti rus për të Drejtat e Njeriut iu drejtua Agjencisë së OKB-së p
Presidenti i përkohshëm i Venezuelës dhe kandidati për këtë post në zgjedhjet e ardhshme në prill, Nicolas Maduro, ka pranuar se ai nuk ka atë karizmë dhe ato aftësi që kishte i ndjeri Hugo Chavez.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31