×
Politikë 5 mars 2013
Ministri i Financave i Belgjikës, Steven Vanackere, njoftoi mbi dorëheqjen e tij për shkak të implikimit në një skandal korrupsioni.
Më 5 mars të vitit 1933 në zgjedhjet parlamentare në Gjermani partia naziste e vendit arriti të fitojë 45% të votave. Ky ishte starti, i cili i lejoi më pas Adolf Hitlerit të ndryshojë seriozisht rrjedhën e historisë botërore. Aktualisht raporti i forcave politike në parlamentet e vendeve evropiane të kujton shumë situatën e 80 viteve të shkuara.
Në kryeqytetin kinez u hap sesioni i parë i Kongresit Kombëtar të Pë
Barack Obama nuk do t’i telefonojë Kim Jong- Yun. Për këtë
Diplomatët që punojnë në OKB pohojnë se Kina dhe Shtetet e Bashkuara t
Gjatë bisedimeve të mbajtura në Bruksel Beogradi dhe Prishtina nuk arritën dot në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31