×
Politikë 8 shkurt 2013
Në mars të vitit 2004 unë arrita të realizoj një intervistë me Kryeministrin e Serbisë Vojsllav Koshtunica. Kjo ndodhi menjëherë pas ngjarjeve dramatike në Kosovë dhe Metohi.
Situata fort e tensionuar në Egjipt nuk është e favorshme për mbajtjen e suksesshme të zgjedhjeve parlamentare në vend. Për këtë deklaroi në një intervistë me Radiokompaninë “Zëri i Rusisë” Ambasadori rus në Egjipt, Sergei Kirpiçenko. Sipas fjalëve të tij, për autoritetet e reja zhvillimi i zgjedhjeve parlamentare do të jetë një test i ri kyç.
Prokurori i Përgjithshëm i Polonisë, Andrzej Seremet, në një intervistë p
Irani nuk ka të bëjë në kurrfarë mënyre me hedhjen n
Autoritetet turke kanë akorduar më shumë se 600 milionë $ për sistemimin e refugjat
OKB-ja me kërkesë të autoriteteve të Jemenit nisi hetimin e bllokimit të anijes
Ministri amerikan i Mbrojtjes Leon Panetta dhe Kryetari i Komitetit të Bashkuar të Shefave të Shtabeve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24