×
Politikë 16 janar 2013
Përfaqësuesit e Komandës së Ushtrisë së Indisë dhe Pakistanit
Plani i bashkëpunimit ushtarak mes Rusisë dhe NATO-s parashikon zhvillimin në vitin 2013 të
Verhovnaja Rada (parlamenti) e Ukrainës së shpejti do të fillojë procesin e liberalizimit të regjimit të vizave me Bashkimin Europian, deklaroi Zv. Kryeministri i Ukrainës, Konstantin Grishçenko.
Serbia nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës as pas qindra vjetë
Kryeministri rus Dimitri Medvediev do të marrë pjesë në punimet e sesionit të 43-t
Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Rusisë, Gjeneral-Koloneli Valeri Gerasimov, do të marrë pjesë sot në mbledhjen e Këshillit NATO-Rusi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
12
13
19
20
26
27