×
Politikë 8 tetor 2012
Dy helikoptermbajtëset e para franceze "Mistral" duhet të dërgohen nga Franca në Rusi në vitin 2014 dhe 2015. “Mistralët” ("Mistrals") nuk janë thjesht mbartës të avionëve luftarakë, por edhe një instrument universal për zgjidhjen e konflikteve lokale.
Në Venezuelë Henrique Capriles - kandidati i opozitës në zgjedhjet presidenciale të vendit - uroi
Parlamenti i Libisë shkarkoi nga detyra Kryeministrin Mustafa Abushagur, duke refuzuar përbërjen e qeverisë të propozuar prej tij.
Presidenti i Venezuelës Hugo Chavez fitoi në zgjedhjet e tanishme dhe do të marr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
13
14
20
21
27